Tråd: Aubergini
Vis enkelt innlegg
Gammel 15-09-11, 10:00   #2
Lullen
Medlem
 
Lullen sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 299
Lullen er ny på veien

Sv: Aubergini

Har ikke opplevd det selv, men auberginer trenger en del "forarbeid" før de kan spises syns jeg...
Til feks mosaka gjør jeg som følgende:
Skjærer auberginen i cm tykke skiver og legger de i et dørslag, strør en del salt over og lar de renne av seg i 30-50 min alt ettersom hvor god tid jeg har. Så skyller jeg de raskt i vann, for så å tørke de litt med kjøkkenpapir før jeg steker de godt i masse smør, salt og pepper.

Mye jobb egentlig, men du verden så godt

__________________
Lullen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo / Paleoish Svar med sitat