Vis enkelt innlegg
Gammel 17-09-11, 05:07   #44
Fluke83
Medlem
 
Fluke83 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Røyken
Alder: 42
Innlegg: 81
Fluke83 er på en erverdig vei

Sv: Vet du hva dette er?

Opprinnelig lagt inn av Imp, her.

Hehe, det ser ut som jordbæris

Sothøna: Jeg skjønner. Det var da enda godt, for indrefilet er noe av det beste på denne jord

Men det er en ting jeg lurer på. Det heter altså Maskinelt Utbenet Kyllingkjøtt. Betyr det at på hele kyllingen er kun bena fjernet men resten av kyllingen er brukt?

Betyr vel bare at kjøttet er "renset" maskinelt, i motsetning til for hånd.

Men jeg kan fremdeles ikke huske å ha sett noe slikt da jeg var på studietur til Gilde/Prior i nærheten av Tønsberg (VBT slakterier eller noe slikt het det da) når jeg gikk kokkelinja på VGS....

VBT for Vestfold, Buskerud og Telemark, alle Gilde/Prior produkter solgt i disse områdene skal være merket "VBT" et sted på pakningen lærte vi.

Hadde de vist noe slikt til potensielle kokker hadde det vel ikke finnes kokker igjen om en stund..!

MEN.. Det jeg egentlig skulle si, var at hver gang jeg hører om MUK så får jeg lyst til å tenke MU(C)K, altså MUCK, eller MØKK oversatt til godt norsk..

Blame me if you dare

__________________


Fluke83 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent LCHF, stort sett ;) Svar med sitat