Vis enkelt innlegg
Gammel 19-09-11, 10:23   #52
Linjemannen
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 73
Linjemannen er en juvelLinjemannen er en juvelLinjemannen er en juvel

Sv: Back in style!

Er litt heldig jeg... Altså - jeg fikk en trist telefon fra fastlegen i sommer: "Du har nok fått sukkersyke. Du må legge om til et mer karbohydratfattig kosthold." Det gav jo et spark bak - og seks uker etter telefonen fra legen var jeg tilbake på kontoret hans og tok nye målinger. Nå viste det seg umulig å påvise sukkersyke. Vel, vel... Det var jo veldig bra, men ikke søren om jeg vil tilbake på et høykarbo-kosthold!

Har nå gått ned 14 kg på 10 uker og skal ned 12 kg til. Når jeg er kommet dit, så regner jeg med å stabilisere meg uten å endre noe speielt på kostholdet jeg nå fører. Kanskje jeg kan unne meg litt frukt av og til, noe jeg ligger unna nå - vi får se.

Humør, overskudd og følelsen av å ha det bra med seg selv har steget betraktelig. Jeg tror det har like mye med kosthold som med trening å gjøre. Jeg har jo vært en sofagris i noen år, men har nå kommet ut av sofaen og funnet noen fine motbakker og noen flotte fjellsider å gå i. Det hjelper på - både på kaloriforbrenningen og på overskuddet.

Linjemannen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egenkomponert lavkarbo Svar med sitat