Vis enkelt innlegg
Gammel 19-09-11, 12:02   #1
Shrinking Line
Medlem
 
Shrinking Line sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Østerrike
Innlegg: 277
Shrinking Line er ny på veien

BBQ-saus (bilder)

Vet at for de fleste så er grillsesongen over, men det hindrer en ikke i å bruke BBQ saus.

Du trenger:

  • 1/4 cup sukkerfri ketchup
  • 1/4 fin hakket løk, jeg brukte rød
  • 1 fed hvitløk eller 1ts pulver
  • 1ts chili
  • 1ts paprika
  • 1 ss epleeddik
  • 1 ss worcestersauce
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitron saft
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ts kummin
  • 2 ts splenda
Jeg har cup målebeger i forskjellige str, og fant ut at 1/4 passet best.





Worcestersaucen ble vist gjemt av ketchupen.
Jeg brukte hakkeboks på løken for å få det så finhakket som mulig slik at man virkelig får ut smaken. Blandet alt sammen i en kjele og lot det koke opp på svak varme.





La det kjøle seg ned og så stå i kjøleskapet i 3-4 timer før det varmes opp igjen og så brukes. Jeg vil anbefale å bruke den først når det er 10min igjen av steketiden, ihvertfall på grillen.
I morgen kommer oppskriften på Pulled Pork hvor jeg brukte denne sausen, og det smakte nydelig, rett og slett.

__________________
The Shrinking Line






Sist redigert av Shrinking Line : 19-09-11 kl 14:58.
Shrinking Line er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat