Vis enkelt innlegg
Gammel 15-02-04, 19:46   #3
Charlie
Juniormedlem
 
Charlie sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Akershus/Provinice Utrecht
Alder: 48
Innlegg: 17
Charlie er på en erverdig vei

:-)

Hei
Takk for svar... leste meg litt frem og fant ut at vanlig løk inneholder 5 gram karbohydrater per 100 gram, så tviler på at det var den store skaden som var gjort. men holder meg unna likevel. Prøver å holde meg til det som står på pakken, blir for forvirrende når jeg begynner å lese andre steder.... Men det står ikke på pakken tips om hva slags grønnsaker det er som er gode i suppene, gjør det vel? Lagde den steinsoppsuppa med løk og sopp, det var utrolig godt, så litt dumt at jeg ikke kan spise løk, synes jeg da :-) Har sett flere lister angånede "spis så mye du vil" grønnsaker (mindre enn 3-4% karbo per 100 gram), og det varierer fra liste til liste. Litt irriterende, synes jeg. Greit nok at man skal forholde seg til en liste, men noen ganger savner jeg større variasjon i grønnsakene.

Er ikke kvalm lenger nå, så jeg regner med at det bare var tilfeldig. Jeg tar jo også antidepressiva, så det er mulig jeg letter blir kvalm på grunn av det (en av bivirkningene). har slitt litt med sultfølelse, men det kjennes ut som om det blir bedre nå... og bra er det. Deler jo hus med min søster og hennes familie, så med jenta mi er vi sju stykker her... og bare jeg som følger en diett. Min søsøters familie er NIKS interessert i å legge om en eneste rutine når det gjelder mat, så jeg labber rundt i kotelettlukt, rislukt, kylling og tandoori lukt og nybakt brød lukt på daglig basis. + at det er masse sjokolade og godteri som flyter rundt omkring. For en sjokoholiker som meg, er det temmelig vanskelig å holde seg unna, særlig når jeg er sulten.

MEN, jeg vil virkelig dette!

Charlie



Opprinnelig lagt inn av Maz

Kvalmen opplevde ikke jeg så der kan jeg ikke hjelpe deg. Men jeg opplevde svimmelhet et par ganger. Tror jeg var litt slapp med saltingen da for når jeg spiste salt forsvant det. Leste da litt i papirene og så der at det ikke var uvanlig.
Fortsetter det ringer du legen.

Når det gjelder løken så er spist spist. Fortsett som vanlig du tror ikke du har gjort store skaden.
Anbefaler deg å droppe den norske bruksanvisningen og holde deg til den på pakken. Den norske generaliserer litt for mye for veskemengde er individuelt fra sort til sort. Vårløk og purre kan du jo bruke og det blir bra smakstilsetting.

Lykke til videre. Regner med du har funnet dine favoritter.

Charlie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat