Sv: Hjelp til sukker-erstatning
Opprinnelig lagt inn av nanban
Det jeg ikke helt skjønner, er dette med sukker-erstatning. Hvilke jeg kan bruke, og ikke. Har kjøpt natreen, men ikke turt å bruke det enda. Blir litt forvirret. Vil ihvertfall gjerne ha noe flytende. Må ha noe i bakhånd hvis suget blir for ille. -Tenkte da på atkins-bar, eller frosne bær med litt rømme eller lett-youghurt og sukker-erstatning. OK? Gleder meg veldig til de to første ukene er over så jeg kan unne meg en rugsprø til frokost, og kanskje en til lunsj....Sinnsykt kvalm og lei av egg nå!!! Middagen er grei, men frokost og lunsj sliter jeg med. Har utrolig dårlig tid, så det blir ost og skinke med tomat til, eller egg, egg, egg...(Kokt!)
Heia nanban !!
Grattis med flott resultat - det var jo kjempemessig !!
Du kan godt bruke Natreen. Jeg sendte næringsinnholdet til Atkins en gang for lenge siden og de sa det var OK. De anbefaler Splenda (som ikke er i salg i Norge enda) og da må vi jo bare finne en erstatning.
Atkins bar kan du også spise, men vis stor moderasjon. Det er mange som opplever at vekttapet stanser når du spiser barene. Du kan også reagere på søtstoffet. Og spiser du for mye kan du få mageknip og i verste fall tilbringe resten av dagen/kvelden på porselenstrona !!
Frosne bær må du vente med til du er på vedvarende. Lett yoghurt er UT. Skal du bruke yughurt bør du bruke vanlig naturell og vente til vedvarende. Dette fordi det er ganske mye karber i, - sett i forhold til at du kun skal spise 20 karber pr dag.
Rugsprø bør du også unngå - selv i begynnelsen på vedvarende.Det er rett og slett for mye karber i. Fiberrik med solsikkefrø (gul pakke) har 3.7 karber pr skive og er den det er minst karber i. Den kan du også spise en eller evt. to pr dag på Induksjon. Hva med fiberrik med makrell i tomat på. Eller en god kremost og/eller kjøtt/kyllingpålegg på. Og en tomat etc ved siden av ?
Det finnes mange andre måter å tilberede egg på enn å koke. Stekt, eggerøre, omelett med masse forskjellig fyll. Bare fantasien setter grenser.
Til lunch kan du ha blandet salat med rukkola, agurk, cherrytomater, selleri, vårløk, paprika, mangetouts (de flate sukkerertene), avocado, - alt mulig du finner i grønnsaksdisken + en eller annen proteinkilde i (kylling, skinke, krepsehaler, reker, røkelaks, bacon, ost). Jeg har spist forskjellige variasjoner av salater til lunch hver eneste arbeidsdag nå i over 2 år ..... er ikke lei enda. Variasjon er stikkordet !
Ta en titt i oppskriftsforumet her også.... Frokostpannekaka mi, "Mock Danish" er ganske god...
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|