Tråd: Lørdagspizza
Vis enkelt innlegg
Gammel 24-09-11, 20:10   #1
Bik
Seniormedlem
 
Bik sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Troms
Innlegg: 796
Bik har en fantastisk aura rundt segBik har en fantastisk aura rundt seg

Lørdagspizza

Har brukt ei oppskrift jeg fant på nett, og forandret litt på den. Syns den ble veldig god

Lørdagspizza

3 egg
150 g rømme
20 g linfrø
20 g kruska kli
80 gram malte mandler
1 ts bakepulver
1,5 ts fiberhusk
1/2 ts salt
1 ts sukrin(eller annet søtstoff)

Bland sammen egg og rømme. Tilsett det tørre og bland godt. La svelle i 5 min.
fordel utover på ei bakepapirkledd stekeplate.
Forstek i 10 min på 200 grader.

Stek en pk kjøttdeig, bland i 3-4 ss tomatpure. Ha i litt hvitløsalt, tavcokrudder og litt pizzakrydder etter smak.
Bland i en liten boks champignon, litt rød paprika ( ca 4 skiver).
Ha fyllet på den forstekte bunnen, ha over ost og stek i 15-20 min til.

Hele pizzaen inneholder 16,7 karber. Det ble 8 store stykker av denne, og dermed bare ca 2 karber i hvert stykke.

Bik er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egendefinert Svar med sitat