Vis enkelt innlegg
Gammel 27-09-11, 18:39   #5
Bestemamma
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sunnmøre
Alder: 64
Innlegg: 1.090
Bestemamma er virkelig snillBestemamma er virkelig snillBestemamma er virkelig snillBestemamma er virkelig snillBestemamma er virkelig snill

Sv: Bare lurer, jeg ...

Opprinnelig lagt inn av pusjkin, her.

Lavkarbo skal vel være en slags "urtids-diett". Allikevel synes det som smør, fløte og rømme er akseptable fettkilder. Hvordan henger dette egentlig sammen? Disse fettkildene kan umulig ha vært almenne kilder til fett for folk flest. Til det er de for lite tilgjengelige. Dette var nok fettkilder for de rike.
Så da spør jeg bare - er dette virkelig en diett som passer alle?

At disse er akseptable fettkilder i LCHF har sammenheng med at mennesket er et pattedyr....Som babyer drakk vi melk som, for det meste, inneholder det samme fettet/karbohydratene/proteinet som er i ku/sau/geit/hest/esel/kamel-melken....(har jeg glemt noen dyr nå så får de tilgi meg ) Derfor tåler de fleste mennesker i vår del av verden slike produkter i større eller mindre grad....

__________________


Bestemamma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Endret fra egenkomponert til LCHF med vekt på ketogent....Nå litt mer karber, men fortsatt i ketose. Svar med sitat