Sv: hi-maize ?? hva er det?
Det er til skoleboller
1 helt egg
1 eggehvitte (piskes hvitt)
50g fettred. mandelmel (helsekost)
30g hi-maize (helsekost)
1 dl skyr naturell / mager kesam
40g sukrinmelis
1 ts bakepulver
1 ts kardemomme
En klype salt
Vaniljekrem: 1/2 Eldorado sukkerfri vaniljesaus kokes med 1.5dl skummetmelk.
Stivpisk eggehvitte med sukrin go sett til side. Pisk eggene med mager kesam og tilsett det tørre. Vend inn eggehvitten til slutt. Lag tre klatter med et søkk i midten på et bakepapir og inn i ovnen i 10 min på 180 grader. Ha på vaniljekrem og stek ytterligere 10-15 min på 200 grader.
Melisglasur: sukrinmelis og eggehvitte, og strø deretter revet kokkos. ( vent med å tilsette melisglasuren til bollene har kjølt seg litt ned)
|