Sv: Kjøttmat!
Opprinnelig lagt inn av Noola, her.
Jmen det virker som om de fleste heller guffer på med kjøtt når de skal erstatte karbohydratene?
Det er nok lett å få inntrykk av, fordi mange av oss mener bacon og kyllingvinger er veldig godt - men ettersom de fleste lavkarboretninger ikke er høyproteindietter, spiser folk flest slett ikke mer kjøtt på dette kostholdet. Her har vi dog et forum hvor oppskrifter og løsninger diskuteres, og da vinner vel smaksfavorittene fort frem i rampelyset. Nå har i tillegg avisene kommet med noen krigstype-forsider om at kjøttindustrien sponser lavkarbo-forskning - interessant da at så mange kan fortelle at det er grønnsaker de spiser mer av når poteten og brødskiva er ryddet fra tallerkenen, heller enn kjøtt.
Dessuten blir det kanskje lett å se på det som "guffer innpå" når det gjelder noe man selv har motforestillinger/ikke smaken for? 
|