Noen som vet dette om fløte?
Jeg har et tips jeg gjerne vil dele med dere som er redd for karbohydratene i fløten, men som gjerne vil ha fettet...
Jeg kjøper inn en hel del fløtepakker når den er billig, setter de "på hodet" i strenghyllene i kjøleskapet og lar de stå...Har fløte som har holdt seg god i tre måneder på denne måten.
Poenget med å sette den "på hodet" er at den tykke delen av fløten da samler seg i bunnen av pakken fordi fettet flyter opp. Så når du snur pakken igjen og åpner den er det lett å bare helle av den blålige mysen som inneholder karbohydratene og bare bruke den tykke deilige fløten som er igjen på bunnen. Du må åpne pakken helt for å røre rundt og få med deg all godisen, men du kan bare klipse den igjen om du ikke bruker alt på en gang.... Du kan også la være å helle av det tyntflytende og heller røre det sammen med det tykke igjen og bruke fløten på vanlig måte...Holder seg fint enda lenger i kjøleskapet, men jeg vil ikke anbefale å snu den på hodet igjen selv om du klipser den igjen.....kan lekke 
Kjøper også inn litt fløte innimellom og setter de opp "på hodet" etter dato i kjøleskapet slik at jeg både har fersk og "gammel" fløte tigjengelig hele tiden...på denne måten går jeg aldri tom for fløte...
__________________

|