Vis enkelt innlegg
Gammel 06-10-11, 13:06   #5
Supera
Seniormedlem
 
Supera sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 41
Innlegg: 4.053
Supera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastisk

Sv: Ronnie Mathisen refererer VG

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Ja, til nøkkelhull på rent kjøtt og grønnsker i sin naturlige form!

Rene grønnsaker er nøkkelhullsprodukter. Magert kjøtt likeså.

Sitat:

Poteter, rotfrukter, belgvekster og andre grønnsaker som er ferske, tørkede eller fryste får Nøkkelhullet. Produkter i denne gruppen behøver ikke være ferdigpakkede. Det er satt krav til tilsatt sukker (høyst 1 g per 100 g) og natrium (høyst 0,2 g per 100 g).

Sitat:

Kjøtt- og kjøttprodukter med Nøkkelhullet inneholder mindre fett (høyst 10 g per 100 g) og sukker (høyst 5 g per 100 g) enn produkter av samme type. Kjøttprodukter må inneholde minst 50 prosent kjøtt.

Eksempler på kjøtt- og kjøttprodukter som kan få Nøkkelhullet er:

  • Rå filet av lam, svin, okse, vilt, kylling og annet fjærkre
  • Lever av svin, storfe og rein samt leverpostei
  • Karbonadedeig
  • Kjøttkaker og kjøttdeig
  • Pølser
  • Røkt skinke

__________________
-smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!

Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
Supera er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC Svar med sitat