Sv: Ronnie Mathisen refererer VG
Opprinnelig lagt inn av smgj, her.
Ja, til nøkkelhull på rent kjøtt og grønnsker i sin naturlige form! 
Rene grønnsaker er nøkkelhullsprodukter. Magert kjøtt likeså.
Sitat:
Poteter, rotfrukter, belgvekster og andre grønnsaker som er ferske, tørkede eller fryste får Nøkkelhullet. Produkter i denne gruppen behøver ikke være ferdigpakkede. Det er satt krav til tilsatt sukker (høyst 1 g per 100 g) og natrium (høyst 0,2 g per 100 g).
Sitat:
Kjøtt- og kjøttprodukter med Nøkkelhullet inneholder mindre fett (høyst 10 g per 100 g) og sukker (høyst 5 g per 100 g) enn produkter av samme type. Kjøttprodukter må inneholde minst 50 prosent kjøtt.
Eksempler på kjøtt- og kjøttprodukter som kan få Nøkkelhullet er: - Rå filet av lam, svin, okse, vilt, kylling og annet fjærkre
- Lever av svin, storfe og rein samt leverpostei
- Karbonadedeig
- Kjøttkaker og kjøttdeig
- Pølser
- Røkt skinke
__________________
 -smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!
Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
|