Tråd: Variasjon
Vis enkelt innlegg
Gammel 08-10-11, 19:43   #9
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Variasjon

Kyllingvinger som bare kan varmes opp er er greit tips om man har dårlig tid og kommer sliten og sulten hjem fra jobb. Ha ferdig oppskåret paprika, agurk, stangselleri ol.l. så har du kjappe grønnsaker til den middagen.

Om du har tilgang til kjøleskap på jobb kan du feks ha cottage cheese og creme fraiche stående der. En liten boks med hakkede nøtter og litt søtning i en boks i veska, er lurt, det kan du strø over.

Er du på butikken er er helt desperat er kjøttpåøelgg og majones nødmat( forsåvidt bra mat, men saken er at det er kjapt og kan spises med en gang).

Middag burde være lett egentlig, det er jo bare å tenke normal middag( her tenker jeg at farsert kjøtt som pølser og ferdige karbonader og posemat ikke er normal mat, ikke i vårt hus i allefall) uten stivelsen: Type laks med agurksalat og rømmedressing, eller kotelett med ovnsbakte grønnsaker, kjøttboller med tomatsaus, torsk med eggesmør og blomkålmos osv.

Gerds oppskrifter er et godt tips! Utrolig mye godt der, og med bilder hjelper det på planleggingen, for man får lyst på mat. Ellers er det mange tips i oppskriftsforumet under middag.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat