I dag laget jeg noe skikkelig godt til middag. Jeg hadde 4 kyllingfileter som måtte brukes, så da var det bare å finne på noe å lage med dem. Jeg fulgte ingen oppskrift, men resultatet ble kjempegodt! Så da må oppskriften deles her inne. Du trenger: - Kyllingfilet - Tine kremost hvitløk - Chorizo - Smør til steking - Hyssing Det første jeg gjorde var å skjære fileten på midten, og så "brette" den ut sånn at den ble større og flatere. Så la jeg plast oppå, og banket i vei. Hadde ikke noe passende redskap, så da ble det stekepannen. Når alle filetene var tynne og fine smurte jeg på kremosten. 1 beger tine kremost passet perfekt på mine 4 fileter. Så skar jeg opp chorizoen i små tynne biter og trykket oppå. Deretter rullet jeg de sammen og festet med hyssing. Sånn skal de se ut, før og etter rulling Så varmet jeg opp litt smør i pannen. De fikk steke til de hadde fått en fin farge hele veien rundt. Når de er ferdig stekt i pannen, legges de inn i stekeovnen på 200 grader i 15-20 minutter. Nam nam! Jeg hadde egentlig tenkt å surre de i bacon, men sånn ble det aldri. Så jeg stekte opp et par baconbiter ved siden av. Ellers serverte jeg bare med kokt blomkål og brokkoli. Dette er i alle fall en rett jeg synes var kjempegod, og håper at den kan falle i smak hos noen andre