Sv: LCHF burger – Tårnet i Piza
Jeg gikk inn på bloggen din altså, det er bare det at det er så mange som linker UT av forumet hver gang de har en ny oppskrift og for noe kan dette oppfattes som lesersamling. Jeg tror neppe du gjør det, men det er kjekt om man legger inn oppskrift og bilder her inne.
Brødet jeg bruker er Lena Beatrices enkle grove tekaker: - 3 egg
- 75 gram philadelphia ost (den fete typen)
- 1/2 dl rømme/creme fraiche
- litt salt
- 1 ss Semper pofiber (kan sikkert bruke fiberhusk eller annet også)
- Kruskakli til røren blir tykk nok
- 1 ts bakepulver
Alt skal bare røres sammen til en passe røre.
5-6 kaker på bakepapir, stek 15 på ca 170 grader( jeg tar 180 grader og varmluft.
Utrolig god som frokostbrød og hamburgerbrød. Jeg tar de meg med om vi skal bort og jeg vet det kan bli servert brødmat.
|