Vis enkelt innlegg
Gammel 11-10-11, 23:03   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Hva slags krydder til kyllingvinger?

Jeg tok feil i dag, skulle ha kyllingfilèer, men noen hadde slengt en pose med kyllingvinger i samme hull i frysedisken og posene er like. SÅ her står jeg med 2kg ukrydrede kyllingvinger... Kyllingvinger er noe jeg aldri kjøper rått, fordi det for meg kun er hurtigmat type, varm opp i ovnen når unga holder på å sulte i hjel..

Hva slags krydder bruker dere på de? Kunne tenke meg noe ala de ferdige som er oransje. Paprika? Chili? Salt, pepper? Noe mere? Blande i olje og marinere over natta eller noe sånt?

Altså jeg kan jo å marinere, jeg lurer mest på hvilke kryddre. Jeg aner ikke hva ferdig grillkrydder inneholder.. Vi har aldri pleid å bruke ferdig blandet krydder( utenom karri da), for ferdigblandet inneholder så mye sukker og salt og andre konserveringsmidler.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat