Sv: Hva slags krydder til kyllingvinger?
Opprinnelig lagt inn av Imse, her.
Jeg tok feil i dag, skulle ha kyllingfilèer, men noen hadde slengt en pose med kyllingvinger i samme hull i frysedisken og posene er like. SÅ her står jeg med 2kg ukrydrede kyllingvinger... Kyllingvinger er noe jeg aldri kjøper rått, fordi det for meg kun er hurtigmat type, varm opp i ovnen når unga holder på å sulte i hjel..
Hva slags krydder bruker dere på de? Kunne tenke meg noe ala de ferdige som er oransje. Paprika? Chili? Salt, pepper? Noe mere? Blande i olje og marinere over natta eller noe sånt?
Altså jeg kan jo å marinere, jeg lurer mest på hvilke kryddre. Jeg aner ikke hva ferdig grillkrydder inneholder.. Vi har aldri pleid å bruke ferdig blandet krydder( utenom karri da), for ferdigblandet inneholder så mye sukker og salt og andre konserveringsmidler.
Ingefær og chilimarinade:
1/2 dl olje
2 båter finhakket hvitløk
1-2 ss finhakket, frisk ingefær
1 finhakket, rød chilipepper
1 stk. finskåret sitrongress
eller 1 ss sitronsaft
Denne er veldig god synes jeg 
|