Vis enkelt innlegg
Gammel 13-10-11, 18:06   #1
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Dip med blåmuggost og valnøttkjerner og eggerøre med blåmuggost

Lagde denne i dag:

100-150 g godt smuldret blåmuggost
1 boks rømme
1 dl grovhakkede valnøttkjerner
salt pepper ev litt søtt

Bland sammen!! Godt som dip til grønnsaker og stekt kjøtt.

------

Jeg lagde også eggerøre av 5 egg og en stor klatt smør som sakte varmes opp i en kasserolle (ala Gordon Ramsey). Da røra begynte tykne skulle jeg ha rømme oppi, men hadde glemt at jeg hadde all rømmen i dippen overfor. Jeg tok likavel en god klatt rømme MED blåmuggost oppi kasserollen med røra og blandet godt sammen. Det ble nyyyydelig smak! Perfekt til spekemat!!!!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat