Vis enkelt innlegg
Gammel 14-10-11, 23:19   #5
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Sv: Om du var høykarber: hva serverer man en gjest med diabetes og cøliaki (samtidig)

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Baconsvor eller nøtter! (iallfall om det er meg - jeg tåler dog en god del karbohydrater, men mel skal jeg IKKE ha - ikke engang i "små" mengder.)

Og om hun kjøper en nøtteblanding full av tørket frukt så får du heller plukke litt. Men jeg holder en knapp på nøtter. Nottolf/den lille nøttefabrikken har stands mange steder nå og der er det variert utvalg.

baconsvor er jo liksom trygt, men det er så mange "lureprodukter" det ute... ikke butikkannsatte engang vet forskjellen jo.
Men det er såklart et alternativ.

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat