Vis enkelt innlegg
Gammel 15-10-11, 10:41   #3
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Er det for mye nå?

Dette var en viktig debatt siden den var (som en av de få) balansert. Ellers preges mediadebatten veldig av lavkarbomyter (og det burde vi konsekvent kalle dem) og det ødelegger for spredning av fakta.

De største lavkarbomytene er
- alle spiser egg og bacon og fløte helle tiden
- man spiser store mengder med kjøtt
- bær og frukt og store mengder grønnsaker er bannlyst
I debatten var dette synet framsatt av damen i panelet, helt til venstre.

Når statens eksperter får lov til å argumentere mot lavkarbomytene i stedet for de gjennomtenkte variantene så vinner statens eksperter fram. Selvfølgelig.

Jeg mener man ville fremme lavkarbo som helhet mye mer gjennom å fokusere på de aspektene som er felles (grønnsaker er sunt, rene matvarer er sunt, fisk er sunn - også fet fisk, å kutte sukker, brus, ferdigmat og tomme kalorier er sunt) og heller sekundær grad angripe melhegemoniet (der er det masse vitenskap å ta av; blodsukkervirkningen, fytater og økende mengde cøliaikere f.eks.) og preke begrensning av ris og potet med argumentet at dette er en form for tomme kalorier.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat