Vis enkelt innlegg
Gammel 16-10-11, 10:26   #6
Vibeke-67
Seniormedlem
 
Vibeke-67 sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bergen
Alder: 57
Innlegg: 1.934
Vibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastisk

Sv: Kutte ut kjøtt?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Norske dyr får ikke hormoner og antibiotika i fôret slik de får i andre land, det er ikke lov.

Kjøtt er ikke bare kjøtt, hva reagerer du mest på? Jeg innbiller meg at man feks kan reagere mere på svin og kylling, fordi de fores mest med korn, hva tror du?

Ok, det er jo beroligende, men jeg er ikke helt betrygget, ting tilsette og sprøytes inn for lengre holdbarhet og farge og sånt.
Jeg reagerer mindre på lettere mat, vi spiste landkylling og det gikk helt bra. Lam og svin og rødt kjøtt er egentlig værst.

Vibeke-67 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LowFODMAP/Fedon Svar med sitat