Vis enkelt innlegg
Gammel 16-10-11, 17:20   #1
Dangerous Nan McGrew
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 144
Dangerous Nan McGrew har en fantastisk aura rundt segDangerous Nan McGrew har en fantastisk aura rundt seg

Ristede gresskarkjerner - enkel, god snacks, supert for nøtteallergikere

250 g økologiske gresskarkjerner
1 ss olivenolje
0,5 ts havsalt eller Himalayasalt



Sett stekeovnen på ca. 180 grader C.

Bland 1 ss olje og 1/2 ts salt. Liker du mer smak, kan du tilsette litt presset hvitløk og eventuelt litt tørkede krydderurter (for eksempel basilikum, oregano, persille eller timian eller en blanding av disse).

Bland dette godt med kjernene, og fordel gresskarkjernene tynt utover på en stekeplate dekket med bakepapir.

Stek gresskarkjernene til de er blitt lett brune (ca. 15-25 minutter). Snu kjernene av og til.

Avkjøl gresskarkjernene på et kjøkkenpapir.


Moms!

__________________
Finn oppskriftene mine på bloggen min:
http://www.mariesmatmisjon.blogspot.com

Eller på facebook.

Dangerous Nan McGrew er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF - tilpasset meg selv/ min kropp/ mitt blodsukker :) Svar med sitat