Sv: hva nå?
kan legge til at jeg er ikke sikker på om jeg følger noen spesiell retning.
jeg lager det meste fra bunnen av, uten sukker, mel, potet, ris og pasta selvfølgelig.
Noen ting er jeg ikke nazi på, f.eks bruker jeg vanlig tacokrydder når familien skal ha det og vanlig maaruud dip-krydder til baconsnacksen
Kunstig søtning virker heller ikke negativt på meg (tror jeg) så jeg kan fint drikke sukkerfri brus, enkelte pastiller/tyggis osv.
en vanlig dag (dette spiste jeg på fredag);
Frokost: 2 stk nannas knekkebrød med smør og jarlsberg pluss cherrytomater
mellom; cottagecheese med kanel
Lunch; blomkål/brokkolisuppe (mosa med stavmixer med smør, fløte og vann) med revet ost og spekeskinke til.
middag; kylling tandoori og "blomkålris"
kvelds; hjemmelaget is (egg, kremføte og sukrin) med smeltet 70% sjokolade på, baconsnacks og colazero.
|