Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-11, 16:02   #50
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Kari J. - Lavkarbo er bortkastet

Jeg har stusset flere ganger når "eksperter" uttaler seg om farene og unødvendigheten av lavkarbo.
De fleste av disse "ekspertene" godtar lavkarbo for eksempel ved sterk epilepsi og diabetes. For da er det visst ikke farlig og leve lavkarbo, men er man fysisk "frisk" og "bare" har trøbbel med insulin og overvekt, nei da er lavkarbo altså plutselig farlig.
Hvor er logikken i dette da?
Om man koker hva lavkarbo er for noe, så lever man jo på en så ren mat som mulig uten alle tilsetningstoffer, og man øker grønnsakmengden, men kutter ut brød, poteter, sukker og produkter av mel (iallefall alle de med fint mel).
Selvfølgelig finnes det folk på lavkarbo som ikke spiser f.eks. grønnsaker, men det finnes jo lassevis av mennesker som lever på brus, grandiosa og nudler også. Hvorfor er det bare lavkarberne som får pes??

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat