Vis enkelt innlegg
Gammel 18-10-11, 07:54   #18
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 38
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Burde nybegynnertråden være "mandatory" før man får tilgang til forumet?

Opprinnelig lagt inn av mamma_møø, her.

dette er det eneste forumet jeg veit om der medlemmene ikke er interessert i nye tråder ... og jeg synes det er kjemperart. Om dere er lei alle nybegynnerspørsmålene, så la være å lese og å svare, da! Er jo ikke verre enn det. Hvordan i all verden skal nye medlemmer føle seg velkommen her eller bli kjent med forumet og andre brukere om det ikke er lov å stille spørsmål? Dere har sikkert vært nybegynnere og søkende en gang dere også. La nå andre få lov til det samme.

Eller er dette forumet bare for de gamle lavkarbo-traverne som allerede kan alt??

og dette er det eneste forumet hvor samme spørsmål blir stilt igjen og igjen og igjen... og igjen... og enda tretten ganger til.

Det er ikke så mange forum som handler om å endre livet sitt og det er veldig bekymringsverdig at folk ikke gjør research før de setter i gang. Man kan få alle mulige plager dersom man gjør ting galt, så å bli sur når man får råd som gjør at en kan hjelpe seg selv litt, det skjønner ikke helt jeg..

Hvordan mener du det vises at nye tråder er så ille fy-fy? kan du vise noen eksempler?

__________________

Sist redigert av nellie : 18-10-11 kl 07:59.
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat