Opprinnelig lagt inn av MieMari, her. Nå har ikke jeg spist lavkaro i mer enn 10 uker, men ser likevel at du har gjort en del klassiske nybegynnertabber! Frokost: skyr- youghurt har lite fett og er ikke særlig mettende. Det er også en fordel å spise grønnsaker til alle måltider Mellommåltid: Håper du har et TYKT lag med smør og pålegg. Bruk gjerne agurk, paprika, tomat og andre grønnsaker. Lunch: Husk grønnsaker Middag: Hvor er fettet??? Det er litt delte meninger på hvor mye rømme man skal ha, men de fleste vil si at dette går helt greit i hverdagen Kvelds: Husk grønnsaker Ellers: Etterhvert som du oppdager at du lir mett igjen må du huske å justere porsjonsstørrelsene. Spis når du er sulten og stopp når du blir mett PS! Fordelingen på fett/protein/karbohydrater bør være 75%/20%/5% Her er du litt skjevt ute Lykke til videre Det blir lettere etterhvert! Les også nybegynnertråden. Den er helt super
Opprinnelig lagt inn av MieMari, her.
Nå har ikke jeg spist lavkaro i mer enn 10 uker, men ser likevel at du har gjort en del klassiske nybegynnertabber! Frokost: skyr- youghurt har lite fett og er ikke særlig mettende. Det er også en fordel å spise grønnsaker til alle måltider Mellommåltid: Håper du har et TYKT lag med smør og pålegg. Bruk gjerne agurk, paprika, tomat og andre grønnsaker. Lunch: Husk grønnsaker Middag: Hvor er fettet??? Det er litt delte meninger på hvor mye rømme man skal ha, men de fleste vil si at dette går helt greit i hverdagen Kvelds: Husk grønnsaker Ellers: Etterhvert som du oppdager at du lir mett igjen må du huske å justere porsjonsstørrelsene. Spis når du er sulten og stopp når du blir mett PS! Fordelingen på fett/protein/karbohydrater bør være 75%/20%/5% Her er du litt skjevt ute Lykke til videre Det blir lettere etterhvert! Les også nybegynnertråden. Den er helt super
Tusen takk for svar no skal eg huske grønnsakene Har du noken tips til korleis å få i meg nok fett?