Vis enkelt innlegg
Gammel 19-10-11, 08:37   #1
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Hansels hval-stroganoff

500g hvalkjøtt.
1 løk
1 liten ss tomatpure
1/2 dl rødvin
2 dl creme fraishe
1 ts paprikapulver
salt og pepper

Strimle hvalkjøttet. Grovhakk løken, og la den bli blank i smør i en gryte.Ta den opp og hold den varm. Ta nytt smør i panna og brun kjøttet raskt.Salte og peppre. Strø på paprikapulver

Ha i tomatpureen og la den steke et minutt ca. Hell i rødvinen og tilsett løken.

Kok opp. Ta kjelen av plata og rør inn creme fraishe. Varm opp sausen nesten til kokepunktet. den skal IKKE koke. Ta kjelen bort fra plata igjen. Skru av plata og vent et par minutter før du setter gryta tilbake på plata. La den stå og trekke ca 4-5 minutter til sausen tykner.

Hansel serverte stroganoffen med rosenkål. Noe som smakte nydelig til det kraftige kjøttet.

Bilder finner du her:
http://hanseloggretel.blogspot.com/2...troganoff.html

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat