Tråd: Fett
Vis enkelt innlegg
Gammel 19-10-11, 19:03   #5
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Fett

Opprinnelig lagt inn av plast, her.

Jeg går med seriøse planer om å prøve ketolyse igjen, men problemet er dette med fett. For all del, jeg liker laks, makrell og avokado, og jeg har alltid hatt smør og majones på brødskiva, men jeg har også pleid å skjære av fettranden på kotelletten og klarer ikke for eksempel kyllingfett (muligens en yrkesskade etter å ha jobbet i en butikk med kyllingdisk - jeg forstår Spencer i Ernie sin hang til å kline kyllingfett på dørhåndtak mye bedre etter dette).

Så spørsmålet mitt er - hvor viktig er det å få i seg fett? Er det greit å skjære av fettranden? Er det greit å bare spise fileten på kyllingen? Eller bør jeg prøve å presse det i meg?

Det er viktig å få i seg nok fett på Ketolysekuren.

Et par tips: Du kan heller kjøpe nakkekoteletter i stedet for. Der er kjøttet marmorert med fett.
Og spiser du magert kjøtt/fisk/kylling, så lag heller en fet saus, urtesmør osv...

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat