Vis enkelt innlegg
Gammel 21-10-11, 11:40   #11
Hamster59
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Tromsø
Innlegg: 425
Hamster59 er på en erverdig vei

Sv: Fiberhusk, sukrin, kokosmel, mandelmel osv ...

Tror nok at lavkarbo er langt mer naturlig enn høykarbo, fordi vi spiser mer mat laga fra bunnen av. Og noe av det tar litt mer tid å lage, men takke meg til det framfor Toro og Fjordland.. Nå vet jeg stort sett hva maten inneholder, selv om jeg "juksa" i går og kjøpte ferdig krydra kylling med smaksforsterker mm.

Tror også at egg og bacon er noe en kan bli lei av om man spiser det for ofte. Et tips er å veksle med kokte egg. Så ei oppskrift på rekesalat med egg i en blogg. Min frokost favoritt (som jeg sikkert gjentar til det kjedsommelige) er tyrkisk yoghurt med hakka nøtter og litt bær. Det kan jeg gå mange timer på, må bare justere mengden. Det er raskt å lage, hakker nøtter og tar opp bæra fra fryseren om kvelden, så går det superfort å lage det. Jeg liker å drysse litt kanel over, men jeg har droppa søtt. Etter snart 1,5 år på lavkarbo er ikke søthungeren så stor lenger..

Hamster59 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat