Vis enkelt innlegg
Gammel 21-10-11, 12:32   #12
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Fiberhusk, sukrin, kokosmel, mandelmel osv ...

Jeg fikk en aha-opplevelse da jeg lagde brødet til Nannah. Det smaker like godt etter lang tid i fryseren, det er jo ikke så tørt som vanlige brød. Dessuten har det så mange ganger mer fiber og energi enn en normal grovbrødskive at jeg, som sikkert kan mumse fire normale skiver med masse pålegg, blir stappmett lenge etter to.

Jeg ble overrasket over at brødet ikke smakte noe "tull" eller var kladdete eller svampete.

Har du dette ferdig oppskåret i fryseren (lag gjerne 3 stk i slengen) så har du kvikke måltider som holder deg gående mye lenger enn karbobrød. Du får den skikkelig gode "behagelig mett"-følelsen.

Ulempe: Må kjøpe endel frø og div., trenger en blender eller foodprosessor (mal mandlene selv, ellers blir det himla dyrt)

Fordel: Blir ikke "gammelt"/tørt, varer lenge, lett å slenge sammen uten å måtte kna.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat