Lavkarbobrød fra funksjonellmat - For godt til å være sant?
Jeg har akkruat "bakt" mitt første lavkarbo brød. Det er Lavkarbobrødet fra funksjonellmat med 2,5%karbo. I en skive på 40g blir det 1g karbo.
Jeg tenker: Dette brødet var rågodt! Jeg skjønner ikke hvorfor ikke alle spiser slike brød, uten så mye karbo, når det i tillegg til at det er sunt, er godt? Jeg hadde sett for meg at når jeg begynte på denne lavkarbodietten, så måtte jeg bare spise egg og bacon, kjøtt og noe grønt og evt svarte-vonde rugbrød!!! Men det finnet et alternativ, og sikkert enda flere...
Jeg tenker at nå er det jo bare å spise som før, bare kutte ut poteter, pasta og ris. (Og ferdig-mat selvfølgelig...) ... og gotteri selvfølgelig!! Jeg var forberedt på at jeg skulle slite med å holde meg unna sjokoladen, men DET er jo det letteste å holde seg unna... faktisk Så nå er jeg så glad så glad, hehe Ønsker dere alle flotte lavkarbo-geeks en flott kveld videre 
|