Måltider
Jeg har akkurat begynt på Fedon-mat og lurer litt på om jeg spiser riktig. Går på kurs men følger ikke måltidsforslagene i kursboken slavisk. Hva syns dere om dette?
Frokost (0730): 1 yoghurt naturell med mindre sukker, 3 ss Fedon-Müsli
Mellom (1000): 8 mandler og en håndfull med cherrytomater
Lunsj (1130): Isbergsalat, rå brokkoli, rå blomkål, 5 oliven, tomat, agurk, paprika, belgfrukter, roastbiff eller reker
Mellom: (1500): 1 atkinsbar ELLER salat med reker og 1 ss pinjekjerner ELLER yoghurt naturell med mandler. 2 rå gulrøtter
Middag: (1800): ca 150g rent kjøtt eller fisk, grønnsaksblanding (ruccola, tomat, blomkål), et par biter fetaost 3% fett, 1 ss linfrø, 4-5 ss kikerter
Kvelds (2100): Rå grønnsaker med kesam som dipp + et par valnøtter + 1 rute med 86% sjokolade
Jeg liker ikke egg og tunfisk så proteinkilder er stort sett skalldyr, kylling, kjøtt eller fisk. Som fettkilde bruker jeg olje eller nøtter/pinjekjerner/mandler og som lavglykemiske karbohydrater enten belgfrukter og/eller rå grønnsaker. Jeg spiser til jeg blir mett og jeg føler meg ikke sulten mellom måltidene.
Ser det greit ut eller?
|