Tråd: Pasta
Vis enkelt innlegg
Gammel 28-10-05, 10:18   #4
ieaarva
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Oct 2005
Hvor: Oslo
Innlegg: 4
ieaarva er på en erverdig vei

Sv: Pasta

>>Om jag får formulera om din fråga så lyder den: Kan jag äta en massa kolhydrater när jag äter lågkolhydratkost?
Svaret på den frågan är nej.<<

Dette høres i utgangspunktet fornuftig ut, men dersom du f.eks. ser på Atkins sjokolade som har 50% karbohydrater så står det allikevel at den inneholder bare 2g. Grunnen er at bare "herav sukkerarter" karbohydratene regnes med. De andre påvirker ikke blodsukkeret i nevneverdig grad og ødelegger derfor ikke dietten.

Jeg synes dette er meget forvirrende. F.eks. på en masse litt grovere brød står det "herav sukkerarter" som kanskje utgjør 1-2g/100g. Dette skulle bety at det ikke er noe problem å spise en to-tre skiver til lunsj uten at det går ut over dietten. Og dersom dette ikke er tilfellet, hva er da poenget med å oppgi "herav sukkerarter"?

Iver

ieaarva er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat