Vis enkelt innlegg
Gammel 26-10-11, 11:53   #8
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Forskjell på mandelmel?

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.

Har ikke kjennskap til mandelmel, men ser at Funksjonell mat har en variant de kaller fullfett mandelmel med bare 3,7 kh og 54,1 g fett pr. 100 gr.
Vil denne oppføre seg som fettredusert mandelmel med tanke på baking tror du ? I tilfelle vil vel denne være å foretrekke

Jeg har ikke prøvd den varianten, men jeg har prøvd den avfettede og vanlig malte mandler og forskjellen er enorm! Den ene trekker igrunn ikke væske, den andre trekker mere væske enn hvetemel.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat