Vis enkelt innlegg
Gammel 26-10-11, 19:59   #33
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Dillema... Hva ville du gjort?

Opprinnelig lagt inn av Modezty, her.

Ikke livredd, men litt forsiktig kanskje? Snørrete småunger som baker kjeks er ikke det festligste jeg vet, iallefall ikke når jeg skal spise det etterpå

Men det stopper meg ikke fra å smake, da - trenger bare ikke spise så innmari mye.

Det er da vel ikke så veldig mye bakterier igjen i ting som har vært stekt. Så slike ting hadde jeg nok ikke vært så redd for, det er nok værre med håndtakene på dodøra, andre dørhåndtak osv.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat