Vis enkelt innlegg
Gammel 28-10-11, 13:23   #8
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Å neeeiii! Pepperkaker og marsipan i butikken!

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.

Jeg prøvde meg i fjor, må innrømme at jeg ikke gadd skolde mandlene, trodde ikke det skulle gjøre noen forskjell. Mener jeg brukte mandler, eggehvite og sukrinmelis. Ble ikke godt. Overhodet ikke. Dessuten mugnet det ganske fort også.

Det er i grunn hovedforskjellen på marsipan og mandelmasse( som du kan bake feks makriner av, eller kransestenger). Som du skjønte må man skolde mandlene..
Hjemmelaget marsipan er knallgodt! Men kransestenger med enden dyppet i mørk sjokolade er heller ikke å forakte!

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat