Vis enkelt innlegg
Gammel 29-10-11, 01:07   #7
krokodillen
Medlem
 
krokodillen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 441
krokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt likt

Sv: "Hjemmelagde" knekkebrød fra Toro?

Opprinnelig lagt inn av LindaN, her.

Enig folkens, det blir litt mye karbo for meg. Muligens et alternativ for ungene. (Bedre enn brød!)

Men, denne oppsrkiften til Hexeberg dere nevner; hvor kan jeg finne den? Noen som evt kan legge den ut...?

Etter hukommelsen:
50 g malte mandler eller nøtter
25 g linfrø
100 g sesamfrø
1 stor ss fiberhusk
2,5 dl vann

Blandes, svelle 5 min, smøre tynt utover et bakepapir, lage linjer mellom knekkebrødene med kniv, steke midt i ovnen. 160 grader, 40 minutter.

Ta dem fra hverandre, tørke 30 minutter på 50 grader med litt åpning på ovnsdøra.

Jeg lar dem tørke over natta spredt utover i tillegg, da blir de passe sprø. Dessuten pleier jeg lage dobbel oppskrift. Hvilke typer frø man bruker kan varieres.

krokodillen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt fetere Fedon uten fruktose Svar med sitat