Sv: Hellstrøm i VG lørdag 29/10-2011
Opprinnelig lagt inn av Imse, her.
Men at han lager mat som er lavkarbovennlig betyr jo IKKE at han har god peil på lavkarbo.. De fleste kokker med litt respekt for seg selv lager jo mat av rene matvarer., de lærer jo ikke å lage saus med hjelp fra toro under utdannelsen altså.
Hvis ren mat er grunnlaget for at man har god peil på lavkarbo, så har jo alle som lager mat fra bunn av god greie på dette da? Lavkarbo er langt mere enn ren mat.
Selvsagt - men en må anerkjenne de to ulike perspektivene her.
- Gode matopplevelser er noe helt annet enn lavkarbo. (Hellstrøm)
- Lavkarbo står ikke veien for gode matopplevelser. (Oss. )
I intervjuet så gjør Hellstrøm ingenting for å torpedere "vårt" syn - snarere tvert imot. Han nevner ikke luftige bakverk og forseggjorte potetretter med et eneste ord....! Og det burde han gjøre om han mente det var slike retter som var viktig å trekke frem for å poengtere at lavkarbo bare er tull. Han kunne - om han ville - valgt å snakke en del om frukt, som 90 % av VGs lesere ville svelget rått - men han gjør det ikke. Han definerer heller "Hellstrøm-dietten" som om den var klekket ut av noen her på lavkarbo.no.
Jeg tror han var seg dette bevisst. Han har en provoserende måte å være på, det var jo det som gjorde ham til TV-kokkenens verstingekjendis i Norge. Men - som så mange andre oppegående mennesker - så liker han dårlig å bli arrestert.
Formen er provoserende - innholdet står til toppkarakter.

Sist redigert av Linjemannen : 31-10-11 kl 11:41.
|