Vis enkelt innlegg
Gammel 31-10-11, 16:32   #3
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Lær meg å bruke fløte/rømme

-Når du har stekt kjøtt i panne, stek ut krafta med rømme eller fløte. Nam nam!
-Enkel og deilig ostesaus: En boks fløte, et beger philadelfia eller annen kremost, salt og pepper, kok inn til tykk saus. Funker med gulost også, som f.eks kan brukes i lasagne uten pastaplater
-Den perfekte fiskesaus/gratinering; en boks (ca 300 gram) fetaost frest sammen med creme fraiche/seterrømme til en jevn røre, krydret med salt, pepper og rosmarin. Mmmm! Kan spises kald som den er, eller helles over lettstekte laksekoteletter/fileter som gratineres i ovnen i 20-30 minutter på 150 grader
-Enkel, vidunderlig god kyllingrett: kyllingfilet i terninger i en kaserolle med rømme, kremost, tomatpuré, indiske krydder (curry, garam masala etc), løk, paprika, sopp etc.

Ååååå, som jeg savner meieriprodukter!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat