Sv: Lær meg å bruke fløte/rømme
-Når du har stekt kjøtt i panne, stek ut krafta med rømme eller fløte. Nam nam!
-Enkel og deilig ostesaus: En boks fløte, et beger philadelfia eller annen kremost, salt og pepper, kok inn til tykk saus. Funker med gulost også, som f.eks kan brukes i lasagne uten pastaplater
-Den perfekte fiskesaus/gratinering; en boks (ca 300 gram) fetaost frest sammen med creme fraiche/seterrømme til en jevn røre, krydret med salt, pepper og rosmarin. Mmmm! Kan spises kald som den er, eller helles over lettstekte laksekoteletter/fileter som gratineres i ovnen i 20-30 minutter på 150 grader
-Enkel, vidunderlig god kyllingrett: kyllingfilet i terninger i en kaserolle med rømme, kremost, tomatpuré, indiske krydder (curry, garam masala etc), løk, paprika, sopp etc.
Ååååå, som jeg savner meieriprodukter! 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|