Vis enkelt innlegg
Gammel 31-10-11, 22:41   #13
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Lær meg å bruke fløte/rømme

Men må du bruke så alvorlig mye rømme og fløte da? Fett er bra som energi, men fløte og rømme inneholder karbohydrater også, og de blir fort mange med en klunk fløte her og der.

Jeg bruker majones og smør også jeg, en spiseskje majones eller smør gir nesten 100 kalorier, så her blir det for masse fett. Husk at feks eggerøre suger fett, ikke noe problem å få eggerøre av 2-3 egg til å suge opp 2 ss smør uten at det merkes.
En dæsj majones her og der er godt.

Når jeg lager dressing halvblander jeg majones og rømme for å få ned karbene, og får plass til mere grønnsaker.

Majones er lett å lage selv i miksebeger til stavmikser slår du et egg, en liten ts dijonsennep, bittelitt salt og 2 1/1dl kaldpresset rapsolje uten å røre. Så setter du stavmikseren nedi og trykker på knappen og etter noen sekunder har du majones, uten sukker.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat