Sv: God pizzabunn?
Opprinnelig lagt inn av kitekatt, her.
Prøvde på lørdag en jeg kjøpte på helsekosten...Pizza ala Adamo. Den var GRUUUUSOM!!! Jeg klarte ikke spise den og spiste bare fyllet. Skikkelig nedtur. Den var så tørr og fæl at den sugde til og med fukten ut av fyllet! Så den er ikke aktuell igjen.
Har noen gode oppskrifter? Og går det an å lage de på forhånd, halvsteke de og ha i fryseren, slik at man bare kan slenge på fyll når man skal ha pizzaen? Litt mindre prosjekt da 
Trenger sårt tips, da jeg er veldig glad i pizza i helgene! 
hei!
jeg bruker
2 store egg
1ss olje
1dl vann
1ts oregano
1/2ts salt
2dl soyaprotein
1ts bakepulver
visp egg,olje, vann, oregano og salt til jevn røre.
rør inn soyaprotein.tilsett bakepulver til slutt.
fordel utover bakepapir. midt i ovnen 220 grader 7min, bunnen skal være halvstekt slik at den bærer fyllet.
|