Vis enkelt innlegg
Gammel 01-11-11, 13:24   #3
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Opprinnelig lagt inn av Newstart, her.

Jo den er til matlaging men det blir smak av det. Mens hvis du bruker pure så er den ren, altså uten smak. Det er vel bare det som er forskjellen. Smaksmessig. Jeg er ikke glad i den kokos smaken. Fysjameg. Så jeg kjøper bare pure.

ja, helt enig. Fysjameg! Men hun i butikken så at den var mer effektiv i forhold til forbrenning. Og så kostet den så mye, at jeg vil bruke den opp før jeg kjøper ny... Er bare redd for at det blir til transfett ved steking... Kan alt for lite om slike ting!

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat