Vis enkelt innlegg
Gammel 01-11-11, 18:40   #8
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Dumt å ødelegge virginoljen ved å utsette den for hard temperatur, snik den heller med i dressinger, rørt inn i gryteretter, sauser eller hva nå du har til middag. Om du sliter med kokossmak så er det vel best å bruke der det passer inn best, asiatiske curryretter eller søte bakverk eller varm drikke.

Ikke kjøp overpriset brun "steke"-cocosa på helsekosten til blodpris. På asiatiske butikker særlig, og innvandrerbutikker generelt, så har de kokosolje fra KTC som er "pure" dvs produsert etter samme høye standard som den varmpressede fra cocosa. Den er ikke herdet eller full av transfett, men produsert skikkelig. Koster ca 26 kroner, noe som sier litt om hva helsekosten faktisk kan "rane" til seg for et overhypet produkt.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat