Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 12:51   #5
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Tradisjonell norsk høst og julemat

Opprinnelig lagt inn av Vienna, her.

KÅLROT: Trodde ikke at jeg kunne spise den, siden det er en grønnsak som vokser under jorden! Men så bra at vi kan, for da er i hvertfall pinnekjøttmiddagen reddet
Men brunsaus og tyttebærsyltetøy, må jeg bare slutte tenke på

Kålrot er ikke tillatt om man er på ketolyse, men om du har et noe mer liberalt karboinntaksnivå så kan du trygt spise litt kålrot, mener i alle fall jeg.

Brunsaus lar seg da lage uten melbruning, bruk sjy og jevn med jbk og rømme f.eks. Tyttebærsyltetøy kan du lage med tyttebær og kunstig søtning, men spiser du egentlig slike mengder av akkurat det at du ikke kan unne deg et par teskjeer til middagen en og annen gangen?

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat