Sv: Tradisjonell norsk høst og julemat
Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.
Kålrot er ikke tillatt om man er på ketolyse, men om du har et noe mer liberalt karboinntaksnivå så kan du trygt spise litt kålrot, mener i alle fall jeg.
Brunsaus lar seg da lage uten melbruning, bruk sjy og jevn med jbk og rømme f.eks. Tyttebærsyltetøy kan du lage med tyttebær og kunstig søtning, men spiser du egentlig slike mengder av akkurat det at du ikke kan unne deg et par teskjeer til middagen en og annen gangen?
Takk for oppklaringen, TrillTrall ! Men der røyk kålroten for jeg er i ketolyse!
Tenkte på sjy, men så var det det med jevningen. For hvetemel og Maizenna kan jeg jo ikke bruke. Så derfor: Hva er jbk?
Skal lage tyttebærsyltetøy med Sukrin, for Sukrin står på handlelista 
|