Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 14:09   #8
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Tradisjonell norsk høst og julemat

Opprinnelig lagt inn av Vienna, her.

Takk for oppklaringen, TrillTrall ! Men der røyk kålroten for jeg er i ketolyse!

Hva med blomkålpurè i stedet? Kok et blomkålhode i biter sammen med 2 sjarlottløk. Kok det mørt, tøm vannet godt av, ha i 2-3 ss meierismør, en skvett fløte, salt og pepper og kjør det glatt med stavmikser

Om det ikke blir altfor ofte, kan du helt sikkert ha i litt kålrot også, få mer kålrotsmak

Knallgodt!

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat