Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 14:18   #9
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Tradisjonell norsk høst og julemat

Opprinnelig lagt inn av Charlott, her.

Hva med blomkålpurè i stedet? Kok et blomkålhode i biter sammen med 2 sjarlottløk. Kok det mørt, tøm vannet godt av, ha i 2-3 ss meierismør, en skvett fløte, salt og pepper og kjør det glatt med stavmikser

Om det ikke blir altfor ofte, kan du helt sikkert ha i litt kålrot også, få mer kålrotsmak

Knallgodt!

Kjempegodt - og det blir enda bedre om du har i sellerirot eller persillerot sammen med blomkålen! Mmmm!

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat