Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 19:00   #19
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Rått bacon trygt å ete? (del 3)

Er nok feilmerking. Fikk bekreftet dette på mail ang. kokos fra ICA f.eks. Jeg har tenkt tanken om forskjell fra sort til sort, men ICA innrømmet at de hadde gjort en feil. Mye forskjellig merking med frø, bønner, nøtter som du sier ja, verre enn det meste annet.

De sjekker ikke klimaforhold og jordsmonn og sort på hver enkelt lille plantasje, eller kjører tester for hver bonde....

En plante har heller ikke såå mye variasjoner at en sort plutselig inneholder det dobbelte med karber.


Sist redigert av Alynna : 02-11-11 kl 19:09.
Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat