Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 19:17   #21
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Rått bacon trygt å ete? (del 3)

Tilbake til dette med bacon, skinke osv... er det noen som vet hva som skjer med evt. trikiner o.l. ved speking/tørking? Nå er vel ikke akkurat bacon spesielt langtidsspeket, men jeg drev og tenkte på å lage spekeskinke på loftet....

Det har jo blitt laget spekemat her i lang tid, uten at våre forfedre tenkte på trikiner ved speking/røyking?

Forresten leste jeg en artikkel (for en god stund siden) om at i godt modne skinker så er fettet mye sunnere enn i ferskt svinekjøtt, fordi det er brutt ned på noe vis. Ikke vet jeg, da... det kan godt være slik at den artikkelforfatteren hadde et bestemt syn på hvilke fettyper som er bra og dårlige.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat