Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-11, 20:13   #25
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Rått bacon trygt å ete? (del 3)

Opprinnelig lagt inn av Alynna, her.

Yea, enig med Charisma (det er rimelig trygt her i landet, egg og kjøttdeig er jo også mye mindre utsatt for salmonella enn på kontinentet, selv om det er større sjanse her). Jeg tenkte som så, at sjansen for å finne trikiner er latterlig lav, og kanskje speking hjelper ytterligere på i de få tilfellene som finnes (min teori var da, at folk har spist speket kjøtt i all fortid her, også da trikiner var et problem).

Jeg tror jeg skal prøve å lage spekeskinke, fenalår og pinnekjøtt, siden jeg synes sånt er spennende

Jeg tok meg selv i å tenke det samme, faktisk! Spekeskinke! Mmmmm!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat